Tekenaar / Designer

Wie zoeken wij?

In verband met uitbreiding van onze afdeling werktuigbouwkunde / piping zijn wij op zoek naar een een
tekenaar / designer met een werktuigbouwkundige achtergrond. De werkzaamheden die wij verrichten zijn voornamelijk voor industriële opdrachtgevers, dit zijn zowel plant owners als tussenleveranciers.

Je ondersteunt de interne projectteams bij het mechanisch tekenwerk, waar ook uitstapjes naar bouwkundig tekenwerk kunnen horen. De werkzaamheden in deze functie vinden plaats in verschillende projectstadia. We hebben meerdere klanten die ons inschakelen om hun huidige tekeningen as-built te maken. Denk hierbij aan het aanpassen van P&ID’s en lay-outs.
Een andere mogelijkheid is het opzetten van werkplaatstekeningen, bijvoorbeeld uit 3D modellen of ISO’s.
Verder kan vanuit onze afdeling ‘3D Scannen’ de vraag komen om vanuit een puntenwolk het 3D model op te zetten, dit doen wij in AutoCAD Plant 3D of Inventor.

Taken en verantwoordelijkheden

Als tekenaar / designer ben je verantwoordelijk voor een correcte uitwerking van werktuigbouwkundige en piping installaties in de breedste zin:

 • ontwerpen, uitwerken en onderhouden van tekeningen, zoals isometrics, P&ID’s en overige geïntegreerde mechanische apparatuur (compressoren, warmtewisselaars, drukvaten, etc.);
 • wijzigingen aan de productie-installatie bijhouden en up-to-date houden van bestaande tekeningen en technische dossiers.

Wat vragen wij van jou?

Samen met ons team lever jij passende, gestructureerde, kwalitatief en technisch hoogstaande oplossingen voor onze opdrachtgevers. Dit doe je op ons eigen kantoor te Vlissingen en/of Oud-Gastel en/of op projectlocatie van onze opdrachtgevers. In eerste instantie is dit een functie ter ondersteuning van de interne projectorganisatie te Vlissingen. Detachering op projectlocaties kan in de toekomst tot de mogelijkheden behoren.

Hiervoor zoeken wij iemand met een afgeronde relevante hbo opleiding en minimaal 2 jaar vakgerichte werkervaring. Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
 • minimaal 2 jaar vakgerichte werkervaring met AutoCAD en Inventor;
 • meerdere jaren ervaring in AutoCAD Plant 3D is een pré;
 • integer, kwaliteitsgericht en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • klantgerichte en representatieve houding;
 • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • in het bezit van rijbewijs B en een geldig VCA certificaat.

Wat bieden wij?

Op de pagina ‘werken bij Kojo Engineering’ vind je alle relevante informatie over wat werken bij Kojo Engineering inhoudt, wat de belangrijkste primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn en hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Ben jij enthousiast geraakt na het lezen van deze vacature en wil je direct solliciteren? Vul dan het formulier in en wij gaan aan de slag met jouw sollicitatie.

Heb je aanvullende vragen?
Neem dan contact op met onze recruiter Gonnelien
Bel: 0118-411042
Whatsapp: 0612353094
Mail: vacature@kojo.nl


  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt*

  * Verplicht veld