Kojo Engineering

Kojo Engineering is een adviserend multidisciplinair ingenieursbureau dat is opgericht in 1981.
Kojo Engineering bestaat uit meer dan vijftig vaste medewerkers die werkzaam zijn binnen één van onze afdelingen Elektrotechniek – Instrumentatie, Industriële Automatisering, Werktuigbouw – Piping of Bouwkunde – Civiel.

Werkzaamheden

Wij adviseren onze opdrachtgevers en ondersteunen hen bij het oplossen van technische vraagstukken. De werkzaamheden vinden plaats in diverse stadia (haalbaarheidsstudies, detailengineering, projectmanagement, documentmanagement, uitvoeringsbegeleiding, etc.) Hierbij kunt u rekenen op gemotiveerde, gestructureerde en kwalitatief hoogstaande dienstverlening waarbij efficiency, flexibiliteit en professionaliteit garant staan.

Werkgebieden

Voor bijna alle werkzaamheden geldt dat Kojo Engineering deze zowel op eigen locatie, als op de locatie van de opdrachtgever uitvoert. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland en Vlaams België. De meeste van onze opdrachtgevers zijn actief in de industrie, in branches als (petro)chemie, food, off shore, logistiek en energie.

foto photographics voor DNA beeldbank op www.laatzeelandzien.nl

Relaties

Kenmerkend is de langdurige binding met de eigen werknemers en de opdrachtgevers, hierdoor wordt een grote mate van continuïteit geboden aan zowel opdrachtgever als medewerker.
Eén van de sterke punten van Kojo Engineering is de onafhankelijkheid die gewaarborgd wordt door het bewust gescheiden houden van engineering, inkoop en uitvoering. Hierdoor staat onze objectiviteit nooit ter discussie.

Om de gewenste kwaliteit dienstverlening te kunnen blijven leveren, worden al onze werkzaamheden uitgevoerd volgens de geldende VGM, VCA en ISO standaarden.