Werktuigbouw – Piping

Werktuigbouw

De afdeling Werktuigbouw heeft zich vooral gespecialiseerd in het werken voor bedrijven in de industriële omgeving. Projectmanagement, engineering en werkvoorbereiding behoren tot onze dienstverlening. Ook worden wij ingezet voor technische- en financiële haalbaarheidsstudies, energietechniek, opstellen van RFQ’s, leveranciersselectie en/of uitvoeringsbegeleiding.

Daarnaast voeren wij voor opdrachtgevers zowel de basic- als de detailengineering uit. Het maken van fabricagetekeningen voor de constructie-, machine- en apparatenbouw staat hierbij centraal, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse CAD en CAE applicaties. Hierbij worden innovatieve combinaties toegepast van mechanische -, elektrische -, hydraulische -, pneumatische – en digitale componenten. Indien noodzakelijk conform de ATEX richtlijnen

Piping

De afdeling Piping heeft ruime ervaring met de meest uiteenlopende pipingprojecten. Vanuit het plotplan/pipinglayout worden de isometrics getekend. De MTO wordt aangeleverd en de ontwerpgegevens worden toegevoegd op de isometrics. De tekenrichtlijnen, symboliek en bematingsmethodiek worden vastgesteld. Eveneens kunnen 3D applicaties, welke op de behoefte van de klant zijn afgestemd, door medewerkers van de afdeling Piping worden gebruikt. Dankzij onze 3D scanner kunnen wij bestaande trajecten inscannen ten behoeve van de engineering.

Bij de werkzaamheden wordt intensief gebruik gemaakt van CAD en CAE applicaties, uiteraard toegesneden op de wensen van de opdrachtgever. Met deze technieken wordt de Process and Instrumentation (P&I) opgezet volgens procedures en normen van u als opdrachtgever.

Voor constructiemanagement is de afdeling Piping ook een goede partner. Bij alle opdrachten wordt projectmatig gewerkt, waarbij planning en uitwisseling van informatie essentiële onderdelen vormen.

  • Project management

  • Engineering constructietechniek en machinebouw

  • Piping engineering en documentatie

  • Ontwerp en tekenwerkzaamheden (2D & 3D)

  • Energietechniek

  • Piping

  • En meer

Heeft u mogelijkheden voor de afdeling Werktuigbouw – Piping?
Project uitbesteden, op zoek naar [project] engineers of tekenaars? Meld uw project aan of neem direct contact op via 0118-411042 of sales@kojo.nl.

Werken op de afdeling Werktuigbouw – Piping?
Bekijk de vacatures of neem contact op met onze recruiter via 0118-411042 of vacature@kojo.nl.