• +31 (0)118 411 042
  • Mercuriusweg 8
  • 4382 NC Vlissingen
  • Nederland
Dummy

Kojo Engineering

Werktuigbouw en Piping

Dummy

Kojo Engineering

Werktuigbouw en Piping

Dummy

Kojo Engineering

Werktuigbouw en Piping

Dummy

Kojo Engineering

Werktuigbouw en Piping

Werktuigbouw - Piping

Werktuigbouw

De afdeling Werktuigbouw heeft zich vooral gespecialiseerd in het werken voor bedrijven in de industriële omgeving. Projectmanagement, reliability engineering en werkvoorbereiding behoren tot onze dienstverlening.

Daarnaast voeren wij voor opdrachtgevers zowel de basic- als de detailengineering uit. Het maken van fabricagetekeningen voor de constructie-, machine- en apparatenbouw staat hierbij centraal, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse CAD en CAE applicaties. Hierbij worden innovatieve combinaties toegepast van mechanische -, elektrische -, hydraulische -, pneumatische - en digitale componenten. 

werktuigbouw_piping_02.jpg

Piping

De afdeling Piping heeft ruime ervaring met de meest uiteenlopende pipingprojecten. Vanuit het plotplan/pipinglayout worden de isometrics getekend. De MTO wordt aangeleverd en de ontwerpgegevens worden toegevoegd op de isometrics. De tekenrichtlijnen, symboliek en bematingsmethodiek worden vastgesteld. Eveneens kunnen 3D applicaties, welke op de behoefte van de klant zijn afgestemd, door medewerkers van de afdeling Piping worden gebruikt.

Bij de werkzaamheden wordt intensief gebruik gemaakt van CAD en CAE applicaties, uiteraard toegesneden op de wensen van de opdrachtgever. Met deze technieken wordt de Process and Instrumentation (P&I) opgezet volgens procedures en normen van u als opdrachtgever.

Voor constructiemanagement is de afdeling Piping ook een goede partner. Bij alle opdrachten wordt projectmatig gewerkt, waarbij planning en uitwisseling van informatie essentiële onderdelen vormen.

werktuigbouw_piping_03.jpg

  • Engineering constructie- en machinebouw
  • Ontwerp en tekenwerkzaamheden (2D & 3D)
  • Isometrics, plotplannen en piping lay-outs
  • Reliability engineering
  • En meer


Heeft u mogelijkheden voor de afdeling Werktuigbouw - Piping?
Project uitbesteden, op zoek naar [project] engineers of tekenaars? Meld uw project aan of neem direct contact op via 0118-411042 of sales@kojo.nl.

 

Werken op de afdeling Werktuigbouw - Piping?                
Bekijk de vacatures of neem contact op met onze recruiter via 0118-411042 of vacature@kojo.nl

COPYRIGHT © 2016 - 2019 KOJO ENGINEERING

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie