• +31 (0)118 411 042
  • Mercuriusweg 8
  • 4382 NC Vlissingen
  • Nederland

Kojo Engineering helpt studenten hun droom waar te maken

Gepubliceerd: 13 juli 2017

solar_boat_challenge.jpg - Kojo Engineering

Studenten van de HZ University of Applied Sciences in Vlissingen hadden met de zonneboot maar één doel voor ogen en dat is deelnemen aan de Monaco Solar & Electric Boat Challenge.

Een groep gedreven studenten van de opleiding Engineering besluit deel te willen nemen aan de Monaco Solar & Electric Boat Challenge. Een fantastisch project dat steun verdient, vindt Kojo Engineering. Dit project biedt hen namelijk een ultieme kans om projectvaardigheden op te doen en hun talenten toe te passen in de praktijk.  

Het team wil maar één ding en dat is meedoen aan de Monaco Solar & Electric Boat Challenge. Een voorwaarde is echter wel dat zij zelf een eigen solar boat ontwikkelen met zelf gekozen technieken. Dit is natuurlijk enorm kostbaar voor studenten. Mede dankzij Kojo Engineering is het gelukt om deel te nemen aan deze challenge. Momenteel is het Solar Boat Projectteam in Monaco aan het strijden voor de titel. De wedstrijd bestaat uit verschillende programmaonderdelen, er wordt hier bijvoorbeeld gekeken naar hoe zuinig de boten zijn. Het team maakt gebruik van de nieuwste technieken, dus dat moet helemaal goedkomen.

Wij wensen het Solar Boat Projectteam heel veel succes en vooral heel veel plezier toe tijdens deze mooie ervaring!Terug naar overzicht

COPYRIGHT © 2016 - 2021 KOJO ENGINEERING

ontwerp & realisatie: Mecano.nl creatieve communicatie