3D modelleur/piping designer

Wie zoeken wij?

De werkzaamheden die wij verrichten zijn voornamelijk voor industriële opdrachtgevers, dit zijn zowel plant owners als tussenleveranciers.

De werkzaamheden in deze functie vinden plaats in verschillende projectstadia. Je ondersteunt hoofdzakelijk de interne projectteams bij het ontwerpen van piping installaties voor de procesindustrie, dit betreft basic- en detailengineering. Daarnaast hebben we meerdere klanten die ons inschakelen om hun huidige tekeningen as-built te maken. Denk hierbij aan het aanpassen van P&ID’s en piping lay-outs of het updaten van bestaande 3D modellen. Ook kan vanuit onze afdeling ‘3D Scannen’ de vraag komen om vanuit een puntenwolk het 3D model op te zetten, dit doen wij in AutoCAD Plant 3D of Inventor, afhankelijk van de voorkeur van de klant.

Taken en verantwoordelijkheden

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van leidingsystemen voor fabrieken en industriële installaties. Hiervoor maak je ontwerpvoorstellen, opstellingstekeningen, leidingplannen, isometrieën en bijbehorende MTO’s. Je kunt ook de indeling opstellen van bijvoorbeeld machinekamers, pompkamers, etc. en supporttekeningen maken ten behoeve van piping en appendages. In het ontwerp houd je onder andere rekening met de bereikbaarheid van hijskranen ter vervanging van onderdelen van de plant, het reserveren en veiligstellen van vluchtroutes, het bereikbaar maken van apparaten en instrumenten. Meestal wordt het design gemaakt met het AutoCAD plant 3D modelleerpakket.

Wat vragen wij van jou?

Wat vragen wij van jou?

Samen met ons team lever jij passende, gestructureerde, kwalitatief en technisch hoogstaande oplossingen voor onze opdrachtgevers. Dit doe je op ons eigen kantoor te Vlissingen en/of Oud Gastel en/of op projectlocatie van onze opdrachtgevers. In eerste instantie is dit een functie ter ondersteuning van de interne projectorganisatie te Vlissingen.

Hiervoor zoeken wij iemand met een afgeronde relevante hbo opleiding en minimaal 2 jaar vakgerichte werkervaring. Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
 • minimaal 2 jaar werkervaring met AutoCAD Plant 3D en Inventor;
 • kennis en ervaring met betrekking tot piping design specificaties binnen de procesindustrie;
 • integer, kwaliteitsgericht en verantwoordelijkheidsgevoel;
 • klantgerichte en representatieve houding;
 • communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • in het bezit van rijbewijs B en een geldig VCA certificaat.

Wat bieden wij?

Op de pagina ‘werken bij Kojo Engineering’ vind je alle relevante informatie over wat werken bij Kojo Engineering inhoudt, wat de belangrijkste primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn en hoe de sollicitatieprocedure eruit ziet.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Ben jij enthousiast geraakt na het lezen van deze vacature en wil je direct solliciteren? Vul dan het formulier in en wij gaan aan de slag met jouw sollicitatie.

Heb je toch nog aanvullende vragen? Neem dan contact op met onze recruiter via 0118-411042 of per mail via vacature@kojo.nl
  Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden opgeslagen en verwerkt*

  * Verplicht veld